Kattöga

31 januari 2007 23:35 | Allmänt, Lyssnar på | 1 kommentar

En trist grej med att jobba är att man inte kan lyssna på P1 hela dagarna. Eftersom jag vabbade idag stod radion på i köket, och när vi åt lunch sändes radioföljetongen. Det visade sig att de just har börjat sända kanadensiska författaren Margaret Atwoods Kattöga. Det är en otroligt bra bok, som är väl värd att lyssna på. Följetongen började i måndags och går i 40 avsnitt. Och det går naturligtvis att lyssna på webben om man inte har tid att lyssna när den sänds i radio. Läs om följetongen och lyssna här.

1 kommentar

  1. Jag har läst boken – den är väldigt bra! Och jag håller med dig om radion och P1.

    Comment by Birgitta Dahl — 2007-02-01 9:51 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^