Vabb vabb vabb

31 januari 2007 9:35 | Allmänt | Inga kommentarer

Jaha, inte har Klara fått några vattkoppor, men nu är hon magsjuk och bajsar stup i kvarten. Annars är hon rätt pigg och glad. Viggo får också vara hemma. Jag vill inte gå ut med Klara för att lämna och hämta Viggo på dagis. Jag är hemma idag, så får Bo vara hemma imorgon. Behövs det är jag hemma med barnen på fredag också. Jag har faktiskt lyckats göra litet jobb som jag var tvungen att göra idag, få ut ett nyhetsbrev till exempel. Just nu gör Klara tofsar i mitt hår.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^