Nu sover Klara

7 juni 2006 21:39 | Allmänt, Huset | 4 kommentarer

Klara har varit litet knepig på senaste tiden, eftersom hon har haft svårt att somna på kvällarna, och då blir det inte mycket bloggat. Nu har hon somnat i alla fall. Men flera kvällar har hon varit vaken jättesent.

Annars har jag fixat en del här hemma de senaste dagarna, eftersom vi hade besök av några kompisar från mitt jobb igår. Jag har äntligen kommit mig för att hänga upp en del tavlor på väggarna, klätt om sitsarna på sju stolar med det blåa elefanttyget från Svenskt Tenn och fållat och hängt upp nya somriga gardiner i vardagsrummet.

Igår var alltså Åsa, Lydia, Anton, Lisa, Mathias och Helene här, och Helene hade med sina två barn Otilia och Noah. Barnen var inte alls blyga, och satte genast igång att leka med varann. Jätteskönt. Det går ju mycket lättare för oss vuxna att umgås då. Det blir ju inte så ofta numera som jag bakar och lägger ner mycket tid på matlagning, men nu blev det en del. Vi bjöd på plockmat med hemmagjorda grillade hamburgare, grillad haloumi, grillade grönsaker, pitabröd, tsatsiki, hummus och ruccolaröra. På eftermiddagen blev det fika med blåbärsmuffins, rabarberpaj, kaffekakor, citronpaj och kladdkaka. Efteråt kom jag på att jag hade tänkt be om råd med vilken grön nyans vi ska ha runt fönstren utomhus och att Anton och Mathias aldrig fick titta på Bos motboks- och kartsamlingar som vi hade pratat om.

I lördags var jag förresten hemma hos Åsa på födelsedagskalas och tittade på nya lägenheten. Tänk att jag har så trevliga arbetskamrater att jag vill hänga med dem på fritiden också.

4 kommentarer

 1. Klara kanske brås på sin pappa? Han hade som liten mycket svårt att somna på kvällen. Klockan kunde bli både elva och halv tolv innan han kvartade in. Men han var ändå pigg igen klockan sex på morgonen och kvittrade efter välling. Morgonpiggheten gick dock över senare…

  Comment by Kristina Strömberg — 2006-06-09 10:16 #

 2. Man kan ju undra hur det kommer sig att Lydia inte bloggar, eller hur hon fick vara med ändå på den trevliga och smakfulla sammankomsten. Eller så är hon undantaget som bekräftar regeln kanske…

  Comment by Lisa — 2006-06-09 21:14 #

 3. Ha, hon bloggar också, men hon är hemlig. Vi andra vet inte vad hennes blogg heter. Men ibland tänker jag att jag ska hitta hennes blogg genom att söka på sånt hon kan tänkas skriva om. Kanske katter, radhus, Jesus, sneakers, poker och fotboll?

  Comment by Kerstin — 2006-06-09 21:18 #

 4. Haha, ja, där har du mitt liv i ett nötskal! Och så Nicklas förstås. Potentiella namn: ”Plastjesus och jag”; ”Jag & alla andra White Trash-människor på ICA Maxi”; ”101 hårband”; ”Det är fegt att ha färgglada kläder”. Jag får trösta med att den är så pass hemlig så att det knappt är några som läser den! =)

  Comment by Lydia — 2006-06-10 13:18 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^