Karlsbadergifflar med hasselnötsremonce
5 mars 2012 19:54 | Allmänt, Ätbart, Bakning, Bilder | 3 kommentarerFör ett par månader sedan testade jag att baka ett par varianter av karlsbaderbullar, och nu testade jag en variant på gifflar med hasselnötsremonce. Först körde jag lika delar (i vikt) hasselnötter och strösocker i matberedaren tills det blev en slät massa som gick ihop. Det tog lång tid, säkert minst tio minuter. Sedan blandade jag 120 g hasselnötsmassa med 60 g smör till remonce, som jag använde i gifflarna. Bakade även en plåt karlsbaderbullar med smörremonce. Tyvärr var den plåten inne aningen för länge, så de fick litet för mycket färg. Babblade för mycket med min kompis Hanna som var på besök och lagade mat samtidigt. Nåja, de blev goda ändå. Här finns recept på karlsbaderbullar.
WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds.
Valid XHTML och CSS. ^Topp^