Tips om badrumsrenovering för retrointresserade

18 februari 2011 20:31 | Allmänt, Formgivning och arkitektur, KF | 5 kommentarer

Gustavsbergs porslinsmuseum ger ut en ny bok med titeln Muggar och ställ – En berättelse om Gustavsbergs sanitetsporslinsfabrik. Boken handlar om epoken 40-60-tal ungefär. I pressmeddelandet skriver de också att museet har producerat en liten enkel sanitetshistorisk utställning, där de bland annat visar ett antal ”muggar och ställ” av varierande ålder och utförande. Denna utställning får betraktas som en förövning till en framtida satsning på sanitetshistorisk utställning på museet. Säkert kan både boken och utställningen vara till stor nytta för den som vill renovera ett badrum från de här decennierna tidstypiskt.

Den ljuvliga doften av pärlhyacinter

18 februari 2011 20:15 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

Den ljuvliga doften av pärlhyacinter och stänglarna som häver sig ut. Sånt som jag blir glad av.

Att meta vinden och stjärnorna

18 februari 2011 13:21 | Allmänt, Bilder | Kommentering avstängd

Att meta vinden och stjärnorna, visst låter det poetiskt även om det nog inte var menat så. Jag var ett tag med Viggo i skolan idag, för jag skulle följa med när han vaccinerade sig mot mässling, påssjuka och röda hund. De arbetar med rymden just nu. Det andra grupparbetet däremot är poetiskt menat på riktigt.

För övrigt gick det bra med sprutan, även om Viggo tycker att det är jobbigt. Han var inte rädd innan och satt lugnt och stilla när skolsköterskan stack honom, men sen gjorde det ont så han grät litet och satt i mitt knä.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^