Att meta vinden och stjärnorna

18 februari 2011 13:21 | Allmänt, Bilder | Kommentering avstängd

Att meta vinden och stjärnorna, visst låter det poetiskt även om det nog inte var menat så. Jag var ett tag med Viggo i skolan idag, för jag skulle följa med när han vaccinerade sig mot mässling, påssjuka och röda hund. De arbetar med rymden just nu. Det andra grupparbetet däremot är poetiskt menat på riktigt.

För övrigt gick det bra med sprutan, även om Viggo tycker att det är jobbigt. Han var inte rädd innan och satt lugnt och stilla när skolsköterskan stack honom, men sen gjorde det ont så han grät litet och satt i mitt knä.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^