Esther Williams och jag

12 december 2010 20:19 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

Till och från sedan mellanstadiet har jag simtränat mycket. Det är den enda idrott jag har stått ut med, och absolut bara att simma själv. Jag tränade i grupp i Uppsala simsällskap ett par år på mellanstadiet, men gillade det inte. Under hösten har jag faktiskt funderat på att börja gå och träna på gym. Inte för att jag tror att jag kommer gilla det så mycket, men för att man måste sköta om sig själv. Ni som känner mig kanske häpnar, för det trodde ni väl aldrig att jag skulle sätta min fot på ett gym. Men eftersom jag för någon vecka sedan upptäckte att vi har friskvårdsbidrag att ta ut från jobbet som fryser inne vid årsskiftet gjorde jag slag i saken, och i eftermiddags gick jag till Fyrishov och köpte ett årskort som gäller både på gymmet och alla bad – motionsbassängen, äventyrsbadet och relaxbadet. Det bästa är att man byter om på relaxavdelningen där det är lugnt och utan trängsel. Idag har jag inte tränat på gymmet, utan bara simmat. Jag måste boka tid för startinstruktion. Jag vet ju absolut ingenting om de där maskinerna. Min förhoppning är att jag ska hinna träna simning eller gym 2-3 gånger i veckan. Jag går dessutom rätt ofta till tåget när jag har gått till dagis och skolan med barnen, och det blir en promenad på 5 km. Ibland går jag hem från tåget på kvällen också. Det ger bra med motion. Snart blir jag lika tjusig som Esther Williams.

Hipp hurra – för här kommer bumbibjörnarna

12 december 2010 15:31 | Allmänt, Bilder, Videoblogg | 1 kommentar

Snälla och rara,
helt underbara
och deras saga berättas igen,
Hörs deras sånger som för många gånger,
djupt in i skogen där lever dom än

Hipp hurra
För här kommer Bumbibjörnarna
Studsar fram igenom sagorna
Och vi får följa med

Bumbibärsaften,
Den magiska kraften
Och visst blir man stark om man dricker utav den
Onskan och törnar,det klarar små björnar
De kämpar och godheten segrar igen

Hipp hurra
För här kommer Bumbibjörnarna
Studsar fram igenom sagorna
Och vi får följa med
Och vi får följa med!

Idag har Klara dansat på Konserthuset i Uppsala med sin dansgrupp inför 800 personer i stora salen! Föreställningen hette Sagans magiska värld, och massor av Uppsala danscenters barngrupper uppträdde. Klaras grupp med 5- och 6-åringar var Bumbibjörnarna.

Bolibompaprogramledarna Markus Granseth och Stephan Wilson Yuceyatak var konfrencierer.

På första scenbilden står Klara i mitten, men det är litet svårt att se. Även i filmen står hon i mitten. När vi kom hem tog jag ett par närbilder så ni får se outfiten!

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^