Esther Williams och jag

12 december 2010 20:19 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

Till och från sedan mellanstadiet har jag simtränat mycket. Det är den enda idrott jag har stått ut med, och absolut bara att simma själv. Jag tränade i grupp i Uppsala simsällskap ett par år på mellanstadiet, men gillade det inte. Under hösten har jag faktiskt funderat på att börja gå och träna på gym. Inte för att jag tror att jag kommer gilla det så mycket, men för att man måste sköta om sig själv. Ni som känner mig kanske häpnar, för det trodde ni väl aldrig att jag skulle sätta min fot på ett gym. Men eftersom jag för någon vecka sedan upptäckte att vi har friskvårdsbidrag att ta ut från jobbet som fryser inne vid årsskiftet gjorde jag slag i saken, och i eftermiddags gick jag till Fyrishov och köpte ett årskort som gäller både på gymmet och alla bad – motionsbassängen, äventyrsbadet och relaxbadet. Det bästa är att man byter om på relaxavdelningen där det är lugnt och utan trängsel. Idag har jag inte tränat på gymmet, utan bara simmat. Jag måste boka tid för startinstruktion. Jag vet ju absolut ingenting om de där maskinerna. Min förhoppning är att jag ska hinna träna simning eller gym 2-3 gånger i veckan. Jag går dessutom rätt ofta till tåget när jag har gått till dagis och skolan med barnen, och det blir en promenad på 5 km. Ibland går jag hem från tåget på kvällen också. Det ger bra med motion. Snart blir jag lika tjusig som Esther Williams.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. […] ni ihåg att jag bloggade om att jag köpte årskort på Fyrishov i december, inklusive gym och alla bad? Under de senaste veckorna har jag varit och simmat ett pass på en timme nästan varje dag. På […]

    Pingback by Kerstin Kokk » Nio sorters kakor, vardag och nya träningskläder — 2011-01-10 22:12 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^