Nio sorters kakor, vardag och nya träningskläder

10 januari 2011 22:12 | Allmänt, Ätbart, Bilder | 5 kommentarer

Gissa om man är uppskattad när man kommer tillbaka till jobbet och har en kakburk full med ungefär 90 kakor, 9 sorter, med sig och bjuder på. Mummakakor, drömmar, syltkakor, struvor, kolasnitt, chokladsnitt, saffransbiscotti, gingersnaps och kaffekakor. Allt bakat av mig de senaste veckorna. Vi var bara fyra på jobbet som fikade i eftermiddags, så det finns fortfarande massor av kakor kvar, kan jag meddela. Ingen fara. Hemma finns det förresten också mycket kakor kvar. Det går bra att komma förbi och fika på jobbet eller hemma.

Annars var det pest att gå upp i morse, men det är bara att bita ihop och tänka jag gör det ändå. Över 600 olästa mejl hade jag, men dem har jag betat av idag och fixat en del annat. Då ska ni veta att det är inte alla mejl sedan före jul, för jag jobbade en del hemifrån i mellandagarna. Det där var mejlen från någon gång i förra veckan till idag.

Kommer ni ihåg att jag bloggade om att jag köpte årskort på Fyrishov i december, inklusive gym och alla bad? Under de senaste veckorna har jag varit och simmat ett pass på en timme nästan varje dag. På gymmet har jag inte varit än, för jag har inte haft några skor att ha. Men ikväll efter jobbet gick jag och köpte träningskläder och skor. Återstår att ringa och boka tid med en instruktör, för jag har ju aldrig satt min fot på ett gym förr och har ingen aning om hur maskinerna funkar. Nu ni!

5 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

 1. Gud vad du är ambitiös! Jag önskar jag hade ens hälften av din baklusta. Det ser väldigt gott ut.

  Comment by Susanna — 2011-01-10 23:19 #

 2. Här är allt slut sedan länge, men vi bakade å andra sidan inte 9 sorter :-)

  På det nya året blir också lite mer träning och mindre godsaker så det är väl lika gott det kanske…men sluta helt tänker jag inte göra, lite måste man ju njuta!

  Comment by Benny — 2011-01-10 23:42 #

 3. Mmm, drömmar & syltkakor, bara älskar jag! Kaffekakor låter gott, tycker mycket om kaffe i kopp, så då är det säkert gott med kaffedopp :) till. Skulle gärna kommit över på en fika, om vi inte bott ca 50 mil ifrån varandra… men tack för erbjudandet!
  mvh helena

  Comment by enannanhelena — 2011-01-12 9:24 #

 4. Hej,
  Jag undrar vad kakorna mellan syltkakorna och drömmarna heter?
  Jag tycker att de ser ut som min farmors godaste chokladkakor.
  Jag har aldrig sett någno annan göra dem hittills.

  Comment by Helena — 2011-02-14 12:39 #

 5. Det är gingersnaps, en sorts pepparkakor.

  Comment by Kerstin — 2011-02-14 13:18 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^