Och så bakade vi äppelkaka i Hello Kitty-formen

28 september 2010 19:56 | Allmänt, Ätbart, Bilder | Kommentering avstängd

Gissa hur lycklig Klara var?

Sen gick vi en promenad till ödetomten och plockade äpplen och rabarber

28 september 2010 19:52 | Allmänt, Bilder | Kommentering avstängd

Eftersom solen sken så fint och Klara var ganska pigg gick vi ut en sväng. Det fanns massor av fallfrukt på ödetomten borta vid åsen och Klara ville plocka rabarber också. Men var inte oroliga, flugsvampen lämnade vi.

När Klara är sugen på fisksoppa vet man att hon håller på att piggna till

28 september 2010 19:42 | Allmänt, Ätbart, Bilder | 2 kommentarer

Igår kväll yrade Klara av febern. Hon snackade om en födelsedagspresent och grep efter den i luften och skrattade hysteriskt i en kvart innan hon somnade om. Hon upplevde det i alla fall inte som obehagligt, och efteråt mindes hon inget. Idag har hon varit mycket piggare. Inget kräk och tempen har legat runt 37,5. Vi kollade på Hugo och Josefin på förmiddagen, och sen var hon hungrig och längtade efter fisksoppa, så då lagade jag det.

Tänk att jag har två så olika barn när det gäller mat. Viggo som nästan inte tycker om någonting och är väldigt känslig för lukter, och så Klara som tycker om det mesta. Mycket sånt som barn inte brukar gilla. För att ni ska förstå; i soppan som Klara åt allt av, utan att peta bort något, fanns purjolök, gul lök, vitlök, palsternacka, morot, potatis, fänkål, sockerärtor, lax, räkor, krossad tomat, buljong och så kryddat med saffran, timjan och cayennepeppar.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^