Mitt facebook-värde

10 juni 2008 21:23 | Allmänt | 2 kommentarer

I morse när jag vaknade och kollade Facebook upptäckte jag något chockad att jag under natten hade blivit köpt och såld ett antal gånger av för mig helt okända människor från olika delar av världen. Jag tycker ju att applikationen Friends for sale är ganska kul. Det är roligt att retas med kompisar och köpa deras pets (kompisar). Men när okända människor köper och säljer mig och ger mig smeknamn och skriver på min wall känns det litet creepy.

Det här hände faktiskt för ett par månader sedan också, men då var det någon okänd i Sverige som köpte mig, och senare var det någon av mina kompisar som köpte loss mig.

De här smeknamnen har jag under det senaste dygnet blivit tilldelad:
“♥ Pink Paradise Princess♥”
“ Dante’s Q T ;) ” (Och det här är alltså INTE min kompis Dante, utan nån okänd.)
“*♥*♥*• K’s QT•*♥*♥*:~”

Ni som finns på Facebook och har Friends for sale kan ju kolla här. Och om ni är mina vänner, köp mig för all del. Jag är så trevlig. Byt gärna smeknamn på mig också. Just nu kan man köpa mig för $33,733.

Nä, det kunde inte någon

10 juni 2008 20:46 | Allmänt | Kommentering avstängd

Precis när jag hade satt mig på bussen på väg från jobbet för att hämta på dagis, ringde de från dagis och sa att Viggo var hängig. De undrade om någon kunde hämta tidigare. Nä. Det kunde inte någon. Det här är värsta, värsta med att ha så lång resväg från jobbet. Om de hade ringt tidigare och bett mig komma och hämta hade jag naturligtvis stuckit från jobbet med en gång, men det går inte att teleportera sig till dagis. Det tar lik förbannat en timme och fyrtiofem minuter att komma till dagis. Till råga på allt var det bitvis strömlöst när jag åkte tåget, så jag kom till dagis prick fem. Viggo låg på en soffa och vilade, och jag fick bära honom till cykeln. Klara hjälpte till och bar jackorna. Viggos cykel lämnade vi kvar, och så fick Viggo åka cykelkärran.

Hemma konstaterade jag att han hade 38,9 och han fick panodil och sov ett par timmar. Nu är han pigg, har ätit plättar och glass och tittar på Bilar-filmen.

Gissa glassen igen

10 juni 2008 12:25 | Allmänt, Bilder | 9 kommentarer

Vem tog vad? Anton får inte gissa den här gången. Lakrits, Lakrits, pistage, hasselnöt. Anton, Lydia, Felicia, jag.

DSC01976.JPG

Inga halvmesyrer

10 juni 2008 8:37 | Allmänt | Kommentering avstängd

Om det ändå ska vara gråväder kan det väl lika bra regna ordentligt. Det behövs nu. Låt det vräka ner en dag, och så ett magnifikt åskoväder på det.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^