Mitt facebook-värde

10 juni 2008 21:23 | Allmänt | 2 kommentarer

I morse när jag vaknade och kollade Facebook upptäckte jag något chockad att jag under natten hade blivit köpt och såld ett antal gånger av för mig helt okända människor från olika delar av världen. Jag tycker ju att applikationen Friends for sale är ganska kul. Det är roligt att retas med kompisar och köpa deras pets (kompisar). Men när okända människor köper och säljer mig och ger mig smeknamn och skriver på min wall känns det litet creepy.

Det här hände faktiskt för ett par månader sedan också, men då var det någon okänd i Sverige som köpte mig, och senare var det någon av mina kompisar som köpte loss mig.

De här smeknamnen har jag under det senaste dygnet blivit tilldelad:
“♥ Pink Paradise Princess♥”
“ Dante’s Q T ;) ” (Och det här är alltså INTE min kompis Dante, utan nån okänd.)
“*♥*♥*• K’s QT•*♥*♥*:~”

Ni som finns på Facebook och har Friends for sale kan ju kolla här. Och om ni är mina vänner, köp mig för all del. Jag är så trevlig. Byt gärna smeknamn på mig också. Just nu kan man köpa mig för $33,733.

2 kommentarer

  1. Nu är du min Kärran!

    Comment by Åsa — 2008-06-11 10:10 #

  2. Åååh, det känns bra. Tack för att du räddade mig! Nu äger vi varann. Jämställt och bra! Och jag gillar att kallas Kärran bättre. Har aldrig känt mig som en Pink Paradise Princess.

    Comment by Kerstin — 2008-06-11 10:15 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^