Vuxenpoäng

10 maj 2007 13:19 | Allmänt | 8 kommentarer

Jag är väl rätt vuxen. Jag är 37 år, gift och har två barn, villa och bil (men inget körkort, minus där). Och jag tycker att det är ok. Jag måste inte vara 20 år, men jag vill heller inte vara onödigt gammal till sinnet, och tycker inte att jag är det heller. Jag kan tycka att jag var äldre till sinnet när jag var yngre.

Men nu har jag gjort ett oerhört vetenskapligt vuxenpoängstest, och det visade sig att min uppskattade ålder är 44,9, och att min vuxenpoäng är 23,4. Blev litet irriterad när testet föreslog att jag skulle börja dricka öl för att bli mer ungdomlig. Min nykterhet är en trolig orsak att jag har fått höga vuxenpoäng, för det var flera frågor om alkohol. De föreslog även att jag skulle välja att åka till Hultsfred som semesteralternativ, men det var ju vad jag kryssade för! Hur många vuxenpoäng har ni? Ni kan göra testet här.

Lunchblogg

10 maj 2007 13:06 | Allmänt | Kommentering avstängd

Sitter hemma och jobbar idag, och passar på att blogga litet när jag har lunchpaus. Jag har huvudvärk, och ute är det grått. Jag är också rätt stressad över arbetsuppgifter som måste hinnas med innan helgen. Nästa vecka ska vi vara lediga. På söndag åker vi upp till Bos föräldrar i Sollefteå. Olle fyller 75 år på måndag, så vi blir där ett par dagar.

Igår kväll var det Arken-styrelse. Vi var ovanligt få på mötet, men trevligt som vanligt. Hemitkåren måste röja upp på verandan innan kongressen, nu när vi har budgeterat massor av pengar till nya möbler. Roligt också att se vad som har hänt ute på gården med planteringarna. Det är en hemit som är landskapsarkitekt som leder arbetet.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^