Lunchblogg

10 maj 2007 13:06 | Allmänt | Inga kommentarer

Sitter hemma och jobbar idag, och passar på att blogga litet när jag har lunchpaus. Jag har huvudvärk, och ute är det grått. Jag är också rätt stressad över arbetsuppgifter som måste hinnas med innan helgen. Nästa vecka ska vi vara lediga. På söndag åker vi upp till Bos föräldrar i Sollefteå. Olle fyller 75 år på måndag, så vi blir där ett par dagar.

Igår kväll var det Arken-styrelse. Vi var ovanligt få på mötet, men trevligt som vanligt. Hemitkåren måste röja upp på verandan innan kongressen, nu när vi har budgeterat massor av pengar till nya möbler. Roligt också att se vad som har hänt ute på gården med planteringarna. Det är en hemit som är landskapsarkitekt som leder arbetet.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^