Operationen gick bra

3 maj 2007 20:34 | Allmänt | 2 kommentarer

Nu är min pappa opererad, och det gick bra. Han ringde från sjukhuset, och skulle snart få mat för första gången sedan igår kväll. Imorgon ska han röntgas och de ska mäta att pacemakern fungerar som den ska, och troligen får han åka hem någon gång mellan 15 och 17.

Morgonbetraktelser

3 maj 2007 8:42 | Allmänt | Kommentering avstängd

Jag satt här hemma i godan ro och jobbade, och trodde att Bo och barnen hade cyklat iväg till dagis för länge sen, när jag vinkade av dem. Men så kom Bo in, fly förbannad, och svor. Han hade haft dåligt med luft i bakdäcket och skulle pumpa, men då var det en liten mässingsgrej som man skruvar på ventilen när man ska pumpa som hade sprätt iväg i gräset, och som han inte kunde hitta. Luften hade förstås gått ur helt ur däcket. Så han fick ta barnvagnen istället. För övrigt var det bara en plussgrad i morse, så barnen är ordentligt påbyltade. De fick faktiskt vintermössor på sig, men de har tunnare mössor med sig.

Som ni förstår är Klara frisk igen. Hon hade ingen feber igår och var bara litet snorig, och åt som en häst. Skönt. Jag jobbar hemma idag och imorgon. Jag vill hålla mig i stan, för min pappa ligger på Akademiska och får en pacemaker inopererad idag. Han har vetat en eller två månader att han skulle få en pacemaker någon gång i vår eller sommar, men de ringde nu i fredags och meddelade att det skulle bli nu, så det var snabba ryck. Och mamma är på UNICEF-uppdrag i Vietnam, så då känns det extra viktigt att finnas tillhands, även om det är en ofarlig operation och man skickas hem dagen efter. Han får i alla fall inte bära tungt då, så det är ju bra om jag kan hjälpa till när han ska hem. Och fast det ska vara ofarligt är jag orolig i alla fall, måste jag erkänna.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^