Operationen gick bra

3 maj 2007 20:34 | Allmänt | 2 kommentarer

Nu är min pappa opererad, och det gick bra. Han ringde från sjukhuset, och skulle snart få mat för första gången sedan igår kväll. Imorgon ska han röntgas och de ska mäta att pacemakern fungerar som den ska, och troligen får han åka hem någon gång mellan 15 och 17.

2 kommentarer

  1. Det var skönt att höra att det gått bra. Hoppas fortsättningen går bra också.Olles verkar ju fungera bra och det gör säkert Enns också. Hälsa till honom från oss.

    Comment by Kristina Strömberg — 2007-05-03 23:24 #

  2. Alla har varit så snälla och omtänksamma. Dig Kerstin vill jag särskilt tacka för att du tog emot mig, när jag kom hem från Akademiska. På kvällen var inte bara din bror Matti utan även Stor-Matti här hemma. Matti stannade till efter lunch på lördag, och i går kväll (lördag) var jag bjuden på middag hemma hos Stor-Matti. Stor-Matti kommer och hämtar mig i dag, söndag, vid 10.00 och skjutsar ut mig till Öregrund. Han bär allt tungt och hjälper mig att vattna mammas växthus.

    Comment by Enn Kokk — 2007-05-06 8:39 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^