Melodifestivalen enligt Viggo

10 mars 2007 21:23 | Allmänt, Lyssnar på, Tittar på | Inga kommentarer

Viggo har fått kommentera alla låtar, och jag skrev ner vad han tyckte.

Andreas Johnson
Dålig. Sjunger dåligt.

Sonja Aldén
Bra. Hon sjunger så fint.

Anna Book
Lite bra, lite dålig. Tråkrolig. Oj, fyrverkerier.

Sebastian
Rolig. Mittemellan.

Marie Lindberg
Bra. Sjunger fint. Lugn.

Måns Zelmerlöw
Rolig musik. Bra! (Viggo börjar dansa.)

Tommy Nilsson
Lugn. Bra. Sjunger fint och bra.

Sanna Nielsen
Bra. Hon sjunger så fint.

Sarah Dawn Finer
Bra. Sjunger så fint.

The Ark
Bra! Sjunger fint och coolt. Gör coola saker. Mycket glittriga kläder och gitarrer är fint.

Viggos favorit var The Ark, så den fick han sms-rösta på.

Prickbilder

10 mars 2007 15:47 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

prick1

prick2

prick3

Nu är det väl säsong för gummistövlar?

10 mars 2007 15:32 | Allmänt | 2 kommentarer

Det har varit galet slaskigt senaste veckan. På idrottsplanen vid dagis kan man inte gå utan att hela foten är under vatten. Så jag tänkte att jag skulle skaffa några coola gummistövlar. Det har funnits så många snygga mönstrade eller enfärgade i retrostil senaste året. Och att ha dem till vardags passar utmärkt. På jobbet har jag i alla fall inneskor på mig, för det är ju annars problemet med gummistövlar; man kan inte ha dem inomhus.

Så jag stack ner på stan före lunch för att leta. Jag var i precis alla skoaffärer, men det fanns inga gummistövlar för vuxna. Skumt. En förklaring kunde vara att de inte hade hunnit få fram dem ännu inför vårsäsongen, men de hade ju massor av andra vårskor, och gummistövlar för barn fanns det minsann hur mycket som helst. Det enda jag hittade i vuxenstorlekar var vanliga gröna Tretorn på friluftsaffärer, men det har jag redan. Och så ett par danska inne på Estelle för 900 kronor. Det var för dyrt, hur retrosnygga de än var!

Jag vill ha ett par Viking. Har inte bestämt mig för om det ska vara blommiga eller enfärgade med snörning. De finns att köpa på nätet också, men jag tycker att det är knepigt att köpa skor utan att prova. Jag har så korta breda fötter, som ankfötter. De stämmer inte med några standardmått. Jag ska göra ett försök att leta i Stockholm först. Annars beställer jag.

Förresten såg jag blommande snödroppar i flera trädgårdar på Tunagatan. Det värmde.

Sova i hundra år

10 mars 2007 13:01 | Allmänt | Inga kommentarer

Igår var jag så trött att jag hade velat sova i hundra år. Eller åtminstone åtta timmar i sträck. Natten till i torsdags sov jag ju bara en timme, jobbade hela dagen, var på Arkastyrelsen på kvällen, sov kanske två och en halv timme totalt natten till igår och jobbade hela dagen igår. På eftermiddagen var det Våra Gårdars förbundsstyrelse, och jag hade laddat med Pepsi Max för att hålla mig vaken. Trots det orkade jag titta på Djävulen bär Prada på DVD med Bo på kvällen, och i natt fick jag sova. Klara vaknade bara en gång och ville ha välling, och det är ju helt normalt. Och så kom Viggo in på morgonen och sov en timme till hos oss. Värsta stadiet med Klaras vattkoppor är nog över nu. Det kliar inte lika mycket och hon har inte hög feber längre. Skönt. Men det dröjer nog en vecka till innan hon får gå på dagis igen.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^