Sova i hundra år

10 mars 2007 13:01 | Allmänt | Inga kommentarer

Igår var jag så trött att jag hade velat sova i hundra år. Eller åtminstone åtta timmar i sträck. Natten till i torsdags sov jag ju bara en timme, jobbade hela dagen, var på Arkastyrelsen på kvällen, sov kanske två och en halv timme totalt natten till igår och jobbade hela dagen igår. På eftermiddagen var det Våra Gårdars förbundsstyrelse, och jag hade laddat med Pepsi Max för att hålla mig vaken. Trots det orkade jag titta på Djävulen bär Prada på DVD med Bo på kvällen, och i natt fick jag sova. Klara vaknade bara en gång och ville ha välling, och det är ju helt normalt. Och så kom Viggo in på morgonen och sov en timme till hos oss. Värsta stadiet med Klaras vattkoppor är nog över nu. Det kliar inte lika mycket och hon har inte hög feber längre. Skönt. Men det dröjer nog en vecka till innan hon får gå på dagis igen.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^