På rymmen

28 mars 2007 22:06 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

Vi orkade inte stanna hemma hela dagen. Det har varit så många dagar med sjuka barn nu. Klara har inte haft feber alls idag, och får gå på dagis imorgon. Viggos feber har pendlat, och i eftermiddags var det inte så mycket, så vi tog bussen till Gränby centrum för att fixa några saker. Först gick vi till frisören så att Viggo fick klippa sig. Sist han var hos frisören var i augusti, och sedan har jag klippt honom ett par gånger. Nu var han väldigt långhårig. Det gick bra, även om frisören var en sur tant som inte var särskilt pedagogisk eller verkade gilla att klippa barn.

Sedan sa Viggo att han var jättehungrig, och klockan var faktiskt halvfem och vi hade flera ärenden kvar, så det blev Burger King. Det gick som vanligt i slow motion att få maten. Jag fattar inte hur de gör på Burger King för att det ska gå så långsamt och att de inte lyssnar ordentligt på beställningarna. Det är likadant på alla Burger King. Bo råkade ut för samma sak på väg hem. Men de gör godaste burgarna, för de grillar dem istället för att steka som alla andra hamburgerkedjor gör.

Så var vi in på Sko-August och fick hjälp att mäta barnens fötter och skor. Det fanns 1,5 cm tillgodo i bådas skor. Skönt. Vi hann även med en sväng in på Coop Forum för att kompletteringshandla litet. Jag ville köpa blommor att plantera i mina urnor utanför trappen, och hade hoppats på påskliljor, penséer och bellis, men de hade bara påskliljor. Jag som har sett penséer och bellis både på Hötorget och blomsteraffärer. De hade i alla fall den fantastiska finska påskdesserten memma, så jag köpte ett paket. Och så hann vi in på apoteket för att köpa mer Panodil åt Viggo innan vi tog bussen hem. Där satte Klara igång med sitt ”Min mamma”, och Viggo följde efter med ”Nej, min mamma”, och efter ett tag av käftande ”Bådas mamma”, men det går ju Klara aldrig med på.

Hemma igen ville de vara ute och rita med Viggos nya gatukritor. Viggo började rita upp en hage, så uppenbarligen har han lärt sig det på dagis. Så vi hoppade litet i kvällssolen, Viggo och jag.

nyklippt.jpg

ritar1.jpg

ritar2.jpg

Gå och borsta tänderna, din härmapa

28 mars 2007 21:18 | Allmänt | Inga kommentarer

Viggo har härmats mest hela dagen.

Sjukstatus

28 mars 2007 9:08 | Allmänt | Inga kommentarer

Igår morse hade Klara också feber, men inte så mycket. Viggo hade nästan ingen feber. Bo var hemma med dem. Men på kvällen hade Viggo över 39 grader igen. Idag på morgonen hade Klara ingen feber och Viggo litet feber. Det är jag som vabbar idag. Hoppas att det inte blir mer feber idag, så kan vi kanske gå ut och pröva Viggos nya gatkritor.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^