Nu är det väl säsong för gummistövlar?

10 mars 2007 15:32 | Allmänt | 2 kommentarer

Det har varit galet slaskigt senaste veckan. På idrottsplanen vid dagis kan man inte gå utan att hela foten är under vatten. Så jag tänkte att jag skulle skaffa några coola gummistövlar. Det har funnits så många snygga mönstrade eller enfärgade i retrostil senaste året. Och att ha dem till vardags passar utmärkt. På jobbet har jag i alla fall inneskor på mig, för det är ju annars problemet med gummistövlar; man kan inte ha dem inomhus.

Så jag stack ner på stan före lunch för att leta. Jag var i precis alla skoaffärer, men det fanns inga gummistövlar för vuxna. Skumt. En förklaring kunde vara att de inte hade hunnit få fram dem ännu inför vårsäsongen, men de hade ju massor av andra vårskor, och gummistövlar för barn fanns det minsann hur mycket som helst. Det enda jag hittade i vuxenstorlekar var vanliga gröna Tretorn på friluftsaffärer, men det har jag redan. Och så ett par danska inne på Estelle för 900 kronor. Det var för dyrt, hur retrosnygga de än var!

Jag vill ha ett par Viking. Har inte bestämt mig för om det ska vara blommiga eller enfärgade med snörning. De finns att köpa på nätet också, men jag tycker att det är knepigt att köpa skor utan att prova. Jag har så korta breda fötter, som ankfötter. De stämmer inte med några standardmått. Jag ska göra ett försök att leta i Stockholm först. Annars beställer jag.

Förresten såg jag blommande snödroppar i flera trädgårdar på Tunagatan. Det värmde.

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Hej, bl.a. Mixage på Kungsgatan eller Drottninggatan i Stockholm har Vikingstövlar.

    Comment by Rubank — 2007-03-10 18:27 #

  2. Tack för tipset! Bra att veta var jag ska börja leta, för jag har så ont om tid att gå i affärer i Stockholm på väg från jobbet till tåget.

    Comment by Kerstin — 2007-03-10 18:38 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^