Kerstinfika

25 juli 2012 12:31 | Allmänt, Ätbart, Bakning, Bilder | 3 kommentarer

Vad härligt att så många kompisar sluter upp när man spontant bjuder in till namnsdagsfika med en dags varsel! Jag bjöd på kardemumma- och mandelbullar, kanelbullar, mjuk pepparkaka, vaniljhorn, kolasnitt, små tarteletter och gondoler med vaniljkräm, smultron, röda vinbär, hallon och aprikotyr, te, kaffe, fläderblomssaft, svartvinbärssaft och slånbärssaft. Ett riktigt sommarkalas för stora och små! Några av gästerna stannade kvar på kvällen, och vi grillade hemmagjorda hamburgare och korv och avslutade med krusbärskräm i skymningen. Vissa barn, som till exempel kan heta Viggo, Klara, Helmer och Arvid, spelade eventuellt Xbox till över midnatt och byggde ett slott av precis alla kuddar, täcken och filtar i hela huset.

Namnsdagsfika

Namnsdagsfika

Namnsdagsfika

Namnsdagsfika

Namnsdagsfika

Krusbärskräm

3 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. […] dukar fyndade jag på loppisrundan i lördags. Den här fina har redan skymtat på bilderna från Kerstinfikat. Den hittade jag för en tia på en gårdsloppis i närheten av Gimo, på vägen till Risingeboden. […]

    Pingback by Kerstin Kokk » Blommig duk — 2012-07-26 18:22 #

  2. Det ser ut att ha varit en fantastisk fest!

    Comment by Annika — 2012-07-27 2:08 #

  3. @Annika Tack! Ja, vi hade mycket trevligt!

    Comment by Kerstin — 2012-07-27 14:30 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^