Lemonsnaps på gul Pallas

20 april 2012 21:24 | Allmänt, Ätbart, Bakning, Bilder, Formgivning och arkitektur | Inga kommentarer

Jag har snöat in litet på citron. Det här var ett kakexperiment som blev riktigt lyckat! Jag gillar konsistensen på gingersnaps och hade sett någonstans att det finns lemonsnaps också. Fast när jag googlade recept såg de inte ut som jag tänkte mig. De var platta och utflutna. Så jag bearbetade receptet på gingernaps som jag brukar baka och smaksatte med rivet citronskal och vanilj i stället. Här har ni receptet. Den gula Pallasassietten är förresten nyfyndad. Det är den större storleken. Nu har jag tre stora och tre små assietter, och så fyra av varje av mattallrikar och sopptallrikar. Ja, och så har jag ju ett par uppläggningsfat, såssnipa och tre kaffekoppar också. Och tre kaffekoppar i grönt.

Lemonsnaps

Lemonsnaps

Lemonsnaps

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^