Dagens kopp: grön Pallas från Gefle

24 mars 2011 7:25 | Allmänt, Bilder, Dagens kopp, Formgivning och arkitektur | 1 kommentar

Hurra! Nu har jag tre kaffekoppar av Pallas i grönt. Det är förstås Helmer Ringströms klassiska AU-modell, och dekoren är formgiven av Berit Ternell. 1960-1964 tillverkades Pallaskopparna, som även finns med gult eller rött band.

1 kommentar

  1. […] de här kaffekopparna var. Tre stycken felfria Pallas i gult köpte jag. Sedan tidigare har jag tre kaffekoppar av Pallas i grönt. Det är förstås Helmer Ringströms klassiska AU-modell, och dekoren är formgiven av Berit […]

    Pingback by Kerstin Kokk » Dagens kopp: gul Pallas från Gefle — 2011-10-02 17:51 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^