Nu kan kongressen börja

8 juli 2009 0:19 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

Så här dagen innan kongresstart är det massor som ska fixas. Jag har haft fullt upp med att skruva ihop lagerhyllor till den rörelsegemensamma kongressbutiken och packa upp profilprodukter som ska säljas där. Naturligtvis moterade jag hyllor med stil, iförd högklackat. Det blir roligare då.

Jag har även hjälpt Pernilla att klippa ut fotstegen som vi sedan klistrade på golvet för att visa vägen till förhandlingslokalerna. Gissa hur många gånger vi fick frågan om vi verkligen fick klistra på golvet. Men vi hade tillstånd från mässan. Och så tyckte folk att stegen var för korta eller långa. Vi tyckte att de var precis lagom.

DSC06646

Sista grejen att fixa innan vi blev lediga var att åka till Violas blomsteraffär och hämta tre stora blomsterarrangemang till förhandlingslokalen. De var tunga och otympliga, men vi lyckades.

Under eftermiddagen blev det dock mer och mer ineffektivt att röra sig på mässan och jobba eftersom det bara dök upp gamla vänner och bekanta. Så är det när man har varit med länge. Jag blev medlem 1989 och har lärt känna så många av mina vänner genom nykterhetsrörelsen och Arken (Nykterhetsvännernas studenthem i Uppsala). Idag har jag återsett många fina vänner som jag träffar aldeles för sällan.

Kongressen kan man annars följa på IOGT-NTO:s blogg I rörelse, där jag också kommer att blogga en del, och på twitter genom hashtaggen #kongress09.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^