Sista jobbveckan

6 juli 2009 23:15 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

I morse tog jag tåget för en hel veckas jobb i Göteborg. Det blir det sista som jag jobbar för IOGT-NTO; sen blir det fem veckors semester och så börjar jag jobba på Forum för frivilligt socialt arbete. I Göteborg är jag för att IOGT-NTO har kongress här, som startar på onsdag och avslutas på lördag, men det är en hel del att förbereda innan öppnandet.

Barnen var rätt ledsna för att jag ska vara borta en hel vecka, men vi hade i alla fall sällskap på tåget till Stockholm, för de skulle på Vasamuseet.

DSC06637

Här i Göteborg har jag och Pernilla hunnit med några timmars rekognoserande bland loppisar. Det fanns flera som vi inte hann besöka innan de stängde, men som jag ska gå tillbaka till någon annan dag.

Bor gör jag på Hotel Gothia Towers vid Svenska Mässan, där även kongressen håller till. Jag packade med en burk med mummate och den fina tekulan med en miniatyrtekopp i Spisa Ribb-modell, som jag fick av Lydia en gång i våras när jag verkligen behövde muntras upp. Ja Lydia, jag kommer att sakna dig också. Alldeles förskräckligt mycket.

DSC06641

Men den här trista muggen som fanns på hotellrummet, den var ju inget vidare. Jag måste verkligen hitta några fina tekoppar på loppis som jag kan ha på hotellrummet, så kan vi ha teparty här!

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^