Rolig lapp

22 maj 2009 19:50 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

Heders åt eldsjälarna som driver Sirius loppmarknad. Inte för att jag bryr mig det minsta om bandy, men ideellt arbetande eldsjälar är fint och det är ett riktigt fyndställe. Men jag kunde inte låta bli att ta ett kort när jag såg den här lappen när jag bläddrade bland vinylskivorna.

dsc06372

Litet av en besvikelse

22 maj 2009 19:45 | Allmänt, Ätbart, Bilder | Inga kommentarer

Efter att ha hört ryktet om att MAX hamburgerkedja säljer glass med lakritstopping och krossad turkisk peppar kom jag mig äntligen för att testa idag på MAX fina restaurang på Stora torget. Jag älskar lakrits, och jag har ätit flera underbara varianter av lakritsglass. Men det här var faktiskt ingen höjdare. Lakritstoppingen smakade mest beskt, och inte var det mycket turkisk peppar. Trist.

dsc06371

Guldus och Portello

22 maj 2009 13:16 | Allmänt, KF | 2 kommentarer

Dagens goda gärning. Som den konsummedlem jag är har jag mejlat till KF och bett dem ta hem Guldus och Portello till mina butiker i stan. Om Konsum i Öregrund kan, så kan väl Konsum i Uppsala också.

När jag var i Öregrund förra helgen bunkrade jag så mycket jag orkade bära. Guldus och Portello är sommar i Juniskär hos farmor och farfar för mig. På badutflykterna till någon ö fick vi Guldus och Portello. Fantastiskt att Vasa bryggeri tillverkar de här gamla Sundsvallsläskedryckerna. Extra nostalgiskt eftersom de tillverkas i just Kvissleby, som var farmor och farfars postadress, även om de inte bodde inne i Kvissle, utan i Juniskär.

dsc06370

Hej,

Hoppas man kan komma med synpunkter om varor som man vill få hem till sina butiker här, för att lämna lappar i en låda i butik kommer jag aldrig ihåg att göra.

Några varor som jag önskar att de butiker som jag handlar på tar hem:

Hel dinkel. Saltå kvarn har det i sitt sortiment, och deras produkter säljs ju med rätt stort utbud i KF:s butiker, så det kan inte vara något problem att ta hem. Nu måste jag gå på ICA för att handla det, och det vill jag inte.

Läskedrycker från Vasa bryggerier, framför allt Guldus och Portello. Konsum i Öregrund säljer dem, och föreståndaren säger att det är 6 konsumbutiker i regionen som tar hem Vasas läsk. Borde fler butiker kunna göra alltså, eftersom det redan finns distribution till konsumbutiker nära. Dessutom finns det småkiosker i Uppsala som säljer deras läsk sedan många år.

Mina butiker som jag vill ska ha dessa produkter är

Coop Forum Gränby
Coop Forum Boländerna
Konsum Torbjörnstorg

Vänliga hälsningar,
Kerstin Kokk

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^