Tur att jag har min iPod

22 september 2008 19:20 | Allmänt | 1 kommentar

Sitter på tåget och vill bara sova. Trött, trött eftersom jag blev väckt av barnen flera gånger i natt, och de sov tätt, tätt intill på varsin sida om mig. Som sardinerna i en burk. Men tjejen bredvid mig babblar oavbrutet i mobiltelefonen med sin mamma, högt och om sitt liv. Kul för henne. Nu skärmar jag av mig med min iPod.

Söndag i september

22 september 2008 0:07 | Allmänt, Ätbart, Bilder, Formgivning och arkitektur | Inga kommentarer

Det brukar bara vara Bo som åker och veckohandlar, och så tar han med sig Klara förstås. Annars blir hon sur. Men jag behövde komma iväg till en leksaksaffär för att köpa en nedervåning till dockskåpet i födelsedagspresent åt Viggo, och det kan jag knappast frakta hem på cykel. Alltså åkte vi hela familjen i eftermiddags, och när de andra var på Coop Forum gick jag och köpte nedervåningen och en del annat.

I bilen på väg hem ringde jag Dante.

-Hej, vill du komma och lajja och käka söndagmiddag och bygga lego med oss.

-Klart jag vill. Jag kommer om en timme.

Det är så skönt med spontanhäng med kompisar, och även om det har varit varmt och soligt i helgen känns det verkligen som höst nu, så jag lagade en köttgryta med tomat och saffran. Jag älskar min franska emaljerade gjutjärnsgryta. Den är en trofast vän i köket. Det blev en bra avslutning på den här helgen. Fast Klara var så trött att hon somnade vid matbordet tio minuter innan maten var klar, och Bo bar in henne till sängen. Sedan vaknade hon igen när Dante hade gått. Hon var så besviken att hon missade att sitta och äta tillsammans.

dsc04195.jpg

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^