Tur att jag har min iPod

22 september 2008 19:20 | Allmänt | 1 kommentar

Sitter på tåget och vill bara sova. Trött, trött eftersom jag blev väckt av barnen flera gånger i natt, och de sov tätt, tätt intill på varsin sida om mig. Som sardinerna i en burk. Men tjejen bredvid mig babblar oavbrutet i mobiltelefonen med sin mamma, högt och om sitt liv. Kul för henne. Nu skärmar jag av mig med min iPod.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Usch :-(
    Jag åkte tunnelbana precis bredvid Johans flickvän och hennes kompis idag, men de såg inte mig, men jag skärmade också av och lyssnade inte.

    Comment by Helene — 2008-09-23 11:47 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^