Sista kalaset för september

29 september 2008 23:17 | Allmänt, Ätbart, Bilder | 1 kommentar

Så många kalas det blir i september eftersom vi envisas med att fylla år då allihop. Men i lördags var faktiskt sista kalaset. Då var föräldrarna, syskonen, syskonbarnen och svärföräldrarna här och firade Viggo.

Och vad gjorde vi då? Fikade förstås, öppnade paket, möblerade dockskåp, spelade Star Wars Lego-TV-spel, badade med en groda och en sköldpadda inköpta i Chinatown i NY, åt massa mat och hade skattjakt till exempel. Och åt ännu en riddarborgstårta, denna gång endast gjord av glass, silverkulor och maräng.

dsc04250.jpg

dsc04252.jpg

Tidningsmakare eller AD?

29 september 2008 23:14 | Allmänt, Ätbart, Bilder, Formgivning och arkitektur | Inga kommentarer

Fantastiskt trevligt sällskap hade jag av Viggo på jobbet i fredags, och trots att det gått flera dagar måste jag rapportera litet mer från det.

Vi började arbetsdagen med att gå på gemensamt möte för kommunikation och Accent. Jag tog fram pennor och papper åt Viggo för att han skulle sitta med och rita. Hur han skötte sig? Jo, han höjde stämningen rejält genom att sätta igång att göra tidning, en av hans favoritsysselsättningar. Eva blev mycket munter av det. Annars tycker jag att han kunde söka tjänsten som AD. Det vore väl fint? En 6-åring är mycket friare i tanken än en vuxen.

Viggo fick bestämma lunchställe, och det blev så klart nya pizzerian. Han åt upp hela barnpizzan, och jag och Lydia åt faktiskt upp det mesta av våra gigantiska vuxenpizzor också. När bordet bredvid blev serverade sina kebabtallrikar sa Viggo: Den där pizzan ser ut som en sophög. Så rätt, så rätt.

Annars höll Viggo mig sällskap genom att rita mera och titta på film. Kolla vilket fint sällskap. Ser det inte väldigt trevligt och avspänt ut att hänga på mitt rum?

dsc04235.jpg

dsc04239.jpg

På väg hem på tåget fick vi ingen sittplats, i alla fall inte i fåtöljer. Vi satt i en trappa istället, men Viggo var glad ändå.

dsc04244.jpg

Betvinga tröttheten

29 september 2008 23:06 | Allmänt | Inga kommentarer

Två kvällar den gångna helgen har jag somnat när jag nattat Klara och sovit ända till morgonen. Nå ja. Kanske vaknat ett par gånger av barn som vaknat till, men i stort sett sovit från halvnio på kvällen till halvsju på morgonen. Det var skönt. Men man kan ju inte sova bort alla kvällar. Då hinner man ingenting. Inte blogga till exempel. Nu så.

Jag åker från nya spår åtta idag

29 september 2008 8:50 | Allmänt | 1 kommentar

Plattformen är skinande ny och byggnadsarbetarna delade ut fika.

DSC04261.JPG

Snart

29 september 2008 7:20 | Allmänt | Inga kommentarer

Det har varit en helg fylld av födelsedagskalasande med släkt och trängsel och fyndande på klädmarknad och annat, och svärföräldrarna har varit här, så jag har inte hunnit blogga. Men det kommer, ikväll eller så.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^