Litet hipp som happ

7 maj 2008 19:31 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

verkar det som att tågen ska gå nu. I morse när jag hade lämnat på dagis mötte jag Maria H vid stora skärmen med tågavgångar. Häpet tittade vi på informationen. ”Under ombyggnaden av Uppsala C bildas tågköer under rusningstid. Detta orsakar förseningar och oplanerade spårändringar.” Inga av våra tåg skulle gå på avsatt tid, men tåg som skulle gått en timme tidigare eller så gick ungefär när vi tänkt åka, så vi kom till Stockholm ändå. Det var ju bra.

dsc01240.jpg

Undrar ni hur länge den där ombyggnaden håller på? Ja, den har redan hållt på i flera år, och ska vara klar 2011. Trösterikt.

Om ni undrar

7 maj 2008 19:21 | Allmänt, Bilder | 4 kommentarer

vad jag gör just nu, kan jag berätta att jag sitter framför datorn på jobbet och äter middag, och nu tar jag paus från jobbet och bloggar litet för att underhålla er.

dsc01244.jpg

Det är litet nya rutiner nu med jobb och dagistider. Jag har ju jobbat heltid förut också, men suttit hemma på kvällen när barnen har somnat och jobbat en del av tiden. En jobba hemifrån-dag i veckan kommer jag att fortsätta med, och då både lämnar och hämtar jag på dagis. Övriga dagar lämnar jag på dagis och Bo hämtar, och jag ska jobba all min tid på kansliet. Det blir tre dagar när jag precis hinner hem till halvåttatiden för att lägga ett av barnen, och en dag då jag jobbar sent. Igår var första dagen barnen var kvar på dagis till fem, en timme senare än hittills. Men nu är de ute hos mina föräldrar i Öregrund några dagar. Bo skjutsade ut dem efter dagis idag. Det blir tre nätter då jag kan sova utan att bli väckt av Klara som kommer in till stora sängen mitt i natten.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^