Om ni undrar

7 maj 2008 19:21 | Allmänt, Bilder | 4 kommentarer

vad jag gör just nu, kan jag berätta att jag sitter framför datorn på jobbet och äter middag, och nu tar jag paus från jobbet och bloggar litet för att underhålla er.

dsc01244.jpg

Det är litet nya rutiner nu med jobb och dagistider. Jag har ju jobbat heltid förut också, men suttit hemma på kvällen när barnen har somnat och jobbat en del av tiden. En jobba hemifrån-dag i veckan kommer jag att fortsätta med, och då både lämnar och hämtar jag på dagis. Övriga dagar lämnar jag på dagis och Bo hämtar, och jag ska jobba all min tid på kansliet. Det blir tre dagar när jag precis hinner hem till halvåttatiden för att lägga ett av barnen, och en dag då jag jobbar sent. Igår var första dagen barnen var kvar på dagis till fem, en timme senare än hittills. Men nu är de ute hos mina föräldrar i Öregrund några dagar. Bo skjutsade ut dem efter dagis idag. Det blir tre nätter då jag kan sova utan att bli väckt av Klara som kommer in till stora sängen mitt i natten.

4 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Är det iste i glaset? Å vad gott i så fall. (Om det är cola ser den väldigt utspädd ut. Men det skulle förstås kunna vara äppeljuice också.) (Nu ska jag ta ett glas vatten. Det släcker törsten bättre än att kommentera andras bloggdrycker.)

  Comment by Mikkis — 2008-05-07 21:29 #

 2. Varmt te såklart. Hoppas att du har druckit en god kopp te ikväll, Mikkis.

  Comment by Kerstin — 2008-05-07 23:31 #

 3. Aha… Jag som tyckte jag såg två isbitar i glaset… (Själv har jag med en kopp riktigt äckligt, dessutom halvkallt, pulverkaffe på skrivbordet. Vet inte riktigt varför. Kanske för att alternativet är Yellow Label eller ett fruktte som skulle lukta över hela länsrätten.)

  Comment by Mikkis — 2008-05-12 14:16 #

 4. Kaffe? Avfälling!

  Comment by Kerstin — 2008-05-12 14:22 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^