Gummi-Tarzan

3 augusti 2007 17:59 | Allmänt, Bilder, Läser | 2 kommentarer

Viggo och morfar har läst Gummi-Tarzan ett par dagar, men nu har de läst ut boken. Viggo tyckte att den var fantastiskt kul.

PICT7541.jpg

I Öregrund

3 augusti 2007 14:04 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

I tisdags kväll skjutsade Bo ut mig och barnen till Öregrund. Han jobbar den här veckan, så vi andra är här hos mina föräldrar. Igår och i förrgår har vi badat, men idag är det regnigt och grått. Men det är helt ok med en regndag. Barnen tycker att det är kul att springa omkring i trädgården ändå, och det är inte trångt inomhus heller nuförtiden. När jag var liten var det två små stugor och utedass, men några år efter att jag hade flyttat hemifrån lät mina föräldrar bygga ihop stugorna och dra in varmvatten med dusch och toalett.

Igår var jag till vårdcentralen med Klara, för hennes ena öga var helt igensvullet. Doktorn sa att det helt säkert var ett insektsbett, kanske vanligt myggbett, eftersom ögat inte var fult om man öppnade och tittade. Det börjar bli bättre nu, Klara kan se litet grand genom ögat igen, och om ett par dagar är svullnaden säkert helt borta. Troligen kommer det att bli kvar ett blåmärke i ett par veckor.

Så här såg Klara ut innan vi gick till doktorn igår eftermiddags.
PICT7489.jpg

Och igår kväll.
PICT7522.jpg

Och idag.
PICT7535.jpg

Efter läkarbesöket var vi till Tallparken och badade och byggde det här sandslottet. Man måste alltid skynda sig att bygga innan Klara kommer och tar sönder det. Det tycker hon är kul. Här klampar hon in på borggården som en jätte.
PICT7505.jpg

Viggo hjälpte min mamma att flytta runt vattenspridaren till olika ställen i trädgården, och sedan sprang han i vattnet.
PICT7516.jpg

I mammas växthus växer bland annat paprika, chilifrukt, vindruvor och fikon.
PICT7529.jpg

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^