Väntan

12 augusti 2007 11:46 | Allmänt | 2 kommentarer

Det är ett och annat tekniskt problem nu. Vi har problem med elen här hemma. En elektriker var här i veckan och ska komma tillbaka inom ett par veckor och byta ut proppskåpet från 1962 till två nya elcentraler. Tills vidare måste vi vara mycket sparsamma med att ha lampor tända och använda apparater som drar ström via de vanliga vägguttagen. Vi kan till exempel inte dammsuga på övervåningen. Som tur är går de viktigaste hushållsmaskinerna, som tvättmaskin, diskmaskin, spis och kyl och frys, inte på samma fas, så de kan användas. Men när vi använder mikron till att värma välling svajar elen liksom, om ni förstår hur jag menar. Tur att det är sommar och så många timmar ljust.

Bloggen är det också problem med, som Bo har skrivit om. Jävla klåpar-surftown. De bara sa upp och stängde ner, och de skickar ohyfsade mejl med dåligt språk. Oseriöst. Nu har vi kontaktat annat webbhotell, så snart flyttar vi över kokk.se dit.

Igår var det otroligt varmt. På eftermiddagen tog vi en cykeltur och tittade på Lisas och Gunnars kolonilott, och på kvällen var Lisa och Elias här och åt middag.

Nu har jag också registrerat mig på facebook. Verkar som att alla i nykterhetsrörelsen har gjort det senaste veckan, efter att Anton tipsade om det. Men jag hittar inte så mycket bekanta utanför nykterhetsrörelsen där. Det är likadant som med bloggandet. Det är mest kompisar från nykterhetsrörelsen som bloggar, men inte mina andra vänner.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^