I Öregrund

3 augusti 2007 14:04 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

I tisdags kväll skjutsade Bo ut mig och barnen till Öregrund. Han jobbar den här veckan, så vi andra är här hos mina föräldrar. Igår och i förrgår har vi badat, men idag är det regnigt och grått. Men det är helt ok med en regndag. Barnen tycker att det är kul att springa omkring i trädgården ändå, och det är inte trångt inomhus heller nuförtiden. När jag var liten var det två små stugor och utedass, men några år efter att jag hade flyttat hemifrån lät mina föräldrar bygga ihop stugorna och dra in varmvatten med dusch och toalett.

Igår var jag till vårdcentralen med Klara, för hennes ena öga var helt igensvullet. Doktorn sa att det helt säkert var ett insektsbett, kanske vanligt myggbett, eftersom ögat inte var fult om man öppnade och tittade. Det börjar bli bättre nu, Klara kan se litet grand genom ögat igen, och om ett par dagar är svullnaden säkert helt borta. Troligen kommer det att bli kvar ett blåmärke i ett par veckor.

Så här såg Klara ut innan vi gick till doktorn igår eftermiddags.
PICT7489.jpg

Och igår kväll.
PICT7522.jpg

Och idag.
PICT7535.jpg

Efter läkarbesöket var vi till Tallparken och badade och byggde det här sandslottet. Man måste alltid skynda sig att bygga innan Klara kommer och tar sönder det. Det tycker hon är kul. Här klampar hon in på borggården som en jätte.
PICT7505.jpg

Viggo hjälpte min mamma att flytta runt vattenspridaren till olika ställen i trädgården, och sedan sprang han i vattnet.
PICT7516.jpg

I mammas växthus växer bland annat paprika, chilifrukt, vindruvor och fikon.
PICT7529.jpg

2 kommentarer

  1. Stackars Klara. Hoppas svullnaden lägger sig snart. Ni ser ut att ha fina dagar i Öregrund.
    Min chiliplanta som jag fick av Bo på morsdag har massor av små små frukter. En har blivit röd. Vi har använt en grön – den var bara ca 2 cm lång men MYCKET stark. Den litta biten satte ordentlig hetta på min böngryta. Hur kan man ta vara på frukterna? Jag har ju inte som Birgitta varit klok att sätta den i en kruka utan har planterat i växthusjorden, så jag kan ju inte flytta den.

    Comment by Kristina Strömberg — 2007-08-04 13:55 #

  2. […] Alldeles i början råkade Klara ut för ett insektsbett och fick ögat alldeles igenmurat. Kerstin var på Vårdcentralen med henne för att konstatera vad det var. Nu har svullnaden gått tillbaka. Men hon har fått nya insektsbett och svullnader, är uppenbart känslig för sådant. Du kan se hur hon såg ut här. Kerstins bloggtext innehåller också bilder av barnen i vår trädgård och av det sandslott hon och Viggo byggde i Tallparken, där de var och badade tillsammans med Birgitta. Själv hade jag dan före varit i Sunnanöbadet med Kerstin och barnen. […]

    Pingback by Enn Kokk » Viggo och Klara i Öregrund — 2007-08-06 16:21 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^