Äpplen, någon?

28 augusti 2006 21:19 | Allmänt | Kommentering avstängd

Finns det nån som har en massa äpplen som ni vill bli av med? Vi tar gärna emot en kasse till Kafé Mumrik på Drabanten. Vi behöver baka många äppelpajer till kaféet på fredag när det kommer 300 personer från hela landet till IOGT-NTO:s, UNF:s och Junis distriktsstyrelsesamling.

Förhandstitt på foton

28 augusti 2006 8:53 | Allmänt, Bilder | 5 kommentarer

Nu har jag lämnat barnen på dagis. Det har jag inte gjort sedan innan jul, för sedan har ju Bo varit föräldraledig och skött det. Det gick bra att köra barnen med cykelkärran. Klara blev naturligtvis klängig när vi kom fram och hon fattade vad som var i görningen, och hon var ledsen och sträckte sig efter mig när jag gick. Men hon var inte hysterisk. Man måste stålsätta sig, göra processen kort och gå därifrån. Det känns hårt, men det är bäst för barnen. Stannar man länge jobbar de bara upp ännu mer känslor.

Nu ska jag sitta hemma och jobba idag. Jag har sammanträde med fastighetsstyrelsen 16.00, och det skulle bli så kort tid att arbeta om jag åkte fram och tillbaka till Stockholm. Jag kommer att sitta hemma och jobba en dag i veckan från och med nu. Det får man om man har barn på förskola, enligt en skriftlig policy på min arbetsplats. Det tycker jag är bra. Man spar in restiden en dag, och skönt att sitta mera ostört och jobba.

Jag ska bara lägga ut ett par foton som jag har testat att scanna in. Sedan får ni tåla er tills jag har tid att fixa flera.

Det här är från Folkungagatans förskola 1974/1975. Jag pysslar med makaroner, klister och glitter. Jag älskade att pyssla när jag var liten, och det gör jag nu också.

makaronpyssel

Från en fotoautomat 1977. Då var jag 8 år.

fotoautomat_1977

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^