Julianne Moores fräkniga armar

26 februari 2010 23:01 | Allmänt, Tittar på | 4 kommentarer

Julianne Moores fräkniga armar. Hon är så vacker, så fantastisk. Vilka rollprestationer, vilka filmer! Far from Heaven, Magnolia, Timmarna. Och lika underbar är hon i En enda man. Det är naturligtvis Colin Firth i huvudrollen också. Jag hade mycket höga förväntningar på filmen, både för Julianne Moore och för att den utspelar sig i ett tidigt 60-tal, 1962. Jag är mållös över hur snyggt allt är i filmen, hur snyggt och bra filmat allting är och skapar en känsla av tiden och vilka karaktärer som kommer fram. Och över Julianne Moores fräkniga armar.

Jag överlistade fredagströttheten

26 februari 2010 13:24 | Allmänt, Lyssnar på, Tittar på | 2 kommentarer

Efter sen hemkomst på grund av inställda tåg igår kväll kollade jag på Mad Men och såg klart en film, och ställde sedan väckarklockan på 8. Det kan man göra om man ska sitta hemma och jobba nästa dag och familjen är på sportlov i Sollefteå. Satte mig i nattlinne framför datorn och jobbade direkt, och fixade te efter ett tag. Så har jag suttit och jobbat hela förmiddagen, och även hunnit lyssna på Stil i P1 medan jag rättade korrekturfel i en webbenkät. Nu äter jag fruktsallad till lunch och tänkte att jag kanske skulle ta ett bad och klä på mig innan jag jobbar vidare. Och ikväll blir det En enda man på bio med Elisabeth! Hur bra kan inte det bli med tidigt 60-tal och Julianne Moore? Och jag kommer inte vara för trött på kvällen eftersom jag sov till 8!

En regnig sommardag är mycket vackrare än en gnistrande och solig februaridag

26 februari 2010 13:07 | Allmänt | 1 kommentar

I natt tänkte jag att en regnig sommardag är miljoner gånger vackrare än en gnistrande och solig februaridag. Men idag är det 2 plusgrader och mulet i Uppsala. Snart kommer våren här också. Om måndag kanske?

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^