Sjuåring

25 september 2009 21:27 | Allmänt | Inga kommentarer

Full fart hela dagen så att jag inte ens har hunnit ta några bilder och dokumentera, inser jag nu. Men en fin dag, ledig hemma. Viggos 7-årsdag och Klaras 4,5-årsdag, och eftersom skolan och fritids var stängt för studiedag så var vi lediga.

Klara var dessutom kallad på tandkontroll, så vi var ner till Vretgränd. Det gick bra! Hon hade fina tänder och tyckte det var kul att sitta i stolen och få testa knapparna.

En av Viggos presenter på morgonen var ett Harry Potter-spel till Xboxen, så det var han upptagen med tills det var dags för kalas vid tre. Vi hade kalaset hemma och han ville bara bjuda några få från klassen, och så Lisa och Gunnar med Elias och Vidar och Magnus med Helmer och Arvid. Alldeles lagom! Tur att det var fint och skönt väder, så vi kunde sitta ute på altanen och fika. En del av gästerna dröjde sig kvar ett bra tag efter att kalaset var slut vid fem, bara trevligt! Viggos bästis Jakob var kvar här till åttatiden och spelade Harry Potter-spelet med Viggo när de andra gästerna gått, och åt Pizza med oss.

Nu håller Viggo på att bygga en av Legobyggsatserna som han fick innan han ska gå och lägga sig. Jag är ganska trött och längtar efter att få lägga mig i soffan och se på film, men det är klart att Viggo måste få bygga lego på sin födelsedag innan han ska sova. Jag tror att han tycker att den här dagen blev en perfekt mix av vad han ville göra.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^