Födelsedagsfika

6 januari 2008 1:59 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

Idag fyllde Bo 37 år, eller igår kanske jag ska säga, för nu är det ju inte trettondagsafton längre. Vi hade litet kompisar här på fika, och så Bos föräldrar och bror.

Lisa

pict8798.jpg

Gunnar och Elias

pict8797.jpg

Maria och Magda

pict8799.jpg

Klart att vi hade Zeunerts julmust.

pict8800.jpg

Dante och Magda

pict8803.jpg

Magda, Lisa och Bo

pict8812.jpg

Bos bror Per läste bok med Viggo.

pict8814.jpg

Mera legoflygplan

6 januari 2008 1:35 | Allmänt, Bilder | 3 kommentarer

Min pappa hade köpt en enorm legobyggsats med ett flygplan med tillhörande flygplats till Viggo i julklapp. Viggo klarar ju inte att bygga efter instruktioner än, och han har utsett mig till första legobyggare. Kanske för att jag har ganska stort tålamod. Det tog många timmar att bygga det här planet kan jag säga. Det kanske inte ser ut så, men det är fullt utrustat med massor av detaljer inuti. Till och med en sån där vagn som de serverar kaffe och te från. Resten av flygplatsen är kvar att göra. Det vill Viggo att vi bygger imorgon. Vi får väl se.

pict8795.jpg

Brunch

6 januari 2008 1:21 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

På nyårsdagen hade vi bjudit hem några kompisar på brunch. Gott och trevligt!

Jag är rätt nöjd över att jag orkade ställa mig och baka bröd på förmiddagen, iförd nattlinne och förkläde. Men det blir det inga bilder på, hörni.

pict8737.jpg

Klara radade upp allt möjligt ätbart. Hon gillar att äta.

pict8748.jpg

Helmer!

pict8753.jpg

Magda

pict8756.jpg

Dante byggde lego med Viggo och Klara.

pict8757.jpg

Fint flygplan blev det!

pict8763.jpg

Magnus, Maria och Helmer

pict8773.jpg

Tomtebloss

6 januari 2008 1:01 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

Nyårsafton firade vi hos Magnus, Maria och Helmer, och ett par timmar före midnatt fick barnen tomtebloss. Fast Viggo och Klara höll sig vakna ända till midnatt och var ute och tittade på raketer, mycket trötta. Då hade de andra barnen somnat för länge sedan.

pict8704.jpg

pict8705.jpg

pict8707.jpg

pict8711.jpg

Väntar på vardag

6 januari 2008 0:51 | Allmänt | Inga kommentarer

Nu vill jag ha vardag och rutiner för barnen. De har varit hemma från dagis en månad nu. Först var det vinterkräk, sedan förkylningar, och så jullov. Det är ingen ordning på sovtiderna och kvällarna går.

Och inte blir det av att jag bloggar när de aldrig somnar på kvällarna. Hinner inte fixa till bilder, men nu så. Det kommer mera från senaste dagarna.

Förresten började jag jobba redan igår, och svärföräldrarna som är här över trettonhelgen fick ta hand om Viggo och Klara. Jag och Anders, som ska jobba tillsammans med IOGT-NTO:s jämställdhetsarbete, planerade för årets arbete. Det var en bra start på arbetsåret. Tur också att Anders bor i Uppsala, så jag behövde bara ta bussen hela vägen till Rosenlund. Och så fick jag ju träffa världens bästa Ullie.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^