Mera legoflygplan

6 januari 2008 1:35 | Allmänt, Bilder | 3 kommentarer

Min pappa hade köpt en enorm legobyggsats med ett flygplan med tillhörande flygplats till Viggo i julklapp. Viggo klarar ju inte att bygga efter instruktioner än, och han har utsett mig till första legobyggare. Kanske för att jag har ganska stort tålamod. Det tog många timmar att bygga det här planet kan jag säga. Det kanske inte ser ut så, men det är fullt utrustat med massor av detaljer inuti. Till och med en sån där vagn som de serverar kaffe och te från. Resten av flygplatsen är kvar att göra. Det vill Viggo att vi bygger imorgon. Vi får väl se.

pict8795.jpg

3 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Jag fick också ett legoflygplan när jag var typ 6 år… Men det såg lite mer spartanskt ut än det där.

  Jag har sagt det förut:
  Lego är inte vad det har varit…

  Comment by Hull — 2008-01-06 1:44 #

 2. Jag tackar för allt arbete med min julklapp! Resultatet blev jättefint.

  Comment by Enn Kokk — 2008-01-06 10:34 #

 3. jag såg ett legoflygplan för några dagar sen

  Comment by albert — 2015-08-18 19:44 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^