Väntar på vardag

6 januari 2008 0:51 | Allmänt | Inga kommentarer

Nu vill jag ha vardag och rutiner för barnen. De har varit hemma från dagis en månad nu. Först var det vinterkräk, sedan förkylningar, och så jullov. Det är ingen ordning på sovtiderna och kvällarna går.

Och inte blir det av att jag bloggar när de aldrig somnar på kvällarna. Hinner inte fixa till bilder, men nu så. Det kommer mera från senaste dagarna.

Förresten började jag jobba redan igår, och svärföräldrarna som är här över trettonhelgen fick ta hand om Viggo och Klara. Jag och Anders, som ska jobba tillsammans med IOGT-NTO:s jämställdhetsarbete, planerade för årets arbete. Det var en bra start på arbetsåret. Tur också att Anders bor i Uppsala, så jag behövde bara ta bussen hela vägen till Rosenlund. Och så fick jag ju träffa världens bästa Ullie.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^