Skön blandning

16 juli 2007 11:58 | Allmänt | Kommentering avstängd

Det känns som att vi varvar olika aktiviterter under semestern på ett bra sätt. Sova mycket, leka med barnen, hinna med små projekt, lata sig, göra små utflykter, dricka te, titta på tv och film, göra nyttigheter, laga god mat. Och igår var Jenny här på middag och vi hann umgås ordentligt. Jag hoppas jag hinner äta lunch på stan med henne någon dag, för hon jobbar den här veckan. Då ska vi gå på Joels.

Dagens beting är att cykla ner på stan och köpa födelsedagspresenter till mina två äldsta systerdöttrar Sara och Amanda, som fyller 15 och 13 år idag och på onsdag. Imorgon är det kalas i Rinkeby. Jag funderar på vad jag ska ge dem. Nyss var de små flickor, sedan började de högstadiet och blev punkare, och nu är de emo. Pysselgrejer funkar liksom inte längre.

Men om jag ska cykla ner på stan måste jag klä på mig först. Vi struttar omkring som nyuppstigna här mest hela dagarna. Klara tycker att nattlinne är det bästa som finns, men vi har en regel att man inte får gå ut och leka eller gå till dagis i nattlinne. Så det gäller väl mig också.

En till cool regnkappa

16 juli 2007 11:32 | Allmänt | Kommentering avstängd

Här kommer ett tips till er som är avundsjuka på min coola gröna regnkappa. Spana in den här gula på Tradera. Tyvärr är den för liten för mig, men kanske precis rätt för dig?

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^