Surkål och annat

23 februari 2007 22:42 | Allmänt | Kommentering avstängd

Imorgon är det Estlands nationaldag. Jag är ju halv-est, min pappa är från Estland, så litet grand kommer vi att fira nationaldagen. Det blir estnisk mat, surkål med fläsk som kanske är den mest typiska estniska maträtten, och Viktoriakräm till efterrätt. Det finns en hel del estniska maträtter, bakverk och efterrätter i min receptsamling ovan. Ta och pröva något imorgon.

Mina hjärtan

23 februari 2007 18:15 | Allmänt, Bilder, Pyssel och hantverk | Kommentering avstängd

Förra veckan när jag inte hann blogga var det ju Alla hjärtans dag, och barnen gjorde valentinkort på dagis. De två till vänster har Klara gjort, och det till höger har Viggo gjort. Han valde att göra sitt till Klara, och han har själv skrivit sitt och Klaras namn. Mitt hjärta svämmar över av kärlek när jag tänker på hur mycket de tycker om varann.

hjartan

hjarta

Jag ser visst ut som ett troll

23 februari 2007 18:03 | Allmänt, Bilder | Kommentering avstängd

Anton tyckte att jag överdrev om att jag ser ut som ett troll för att jag inte har klippt håret på ett halvår. Men hallå, jag har faktiskt bildbevis. Det är en väldigt fin teckning som Viggo har ritat, och som föreställer mig. Om ni undrar varför allt hår är på tvären åt ett håll är det för att det blåser. Och tjena vad jobbigt det är att släpa omkring på så där stora händer. Ser inte jag ut som ett troll?

mammatroll

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^