Klara i köket

3 februari 2007 21:12 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

klara1

klara2

klara3

Jag och Bo och en massa pensionärer

3 februari 2007 20:02 | Allmänt, Tittar på | Kommentering avstängd

Vi antog mina föräldrars erbjudande om barnvakt idag och var på bio och såg The Queen idag. Vi var på matiné klockan 13.00, och jag blev litet full i skratt av att se att det var vi, en massa pensionärer och några andra barnfria småbarnsföräldrar. Inte för att man kan veta om folk är småbarnsföräldrar, men man kan ju gissa utifrån ålder och att de går på matinéföreställning. Lisa bloggade nyligen om hennes och Gunnars vuxen- och pensionärspoäng som nyblivna småbarnsföräldrar. Filmen var i vilket fall bra. Helen Mirren var riktigt bra.

Till vildingarnas land

3 februari 2007 19:47 | Allmänt, Läser, Tittar på | Kommentering avstängd

I går busade barnen verkligen mycket, inte bara det där med margareteskålen som åkte i golvet. Då var det ödets ironi att de visade Argfilmen på Bolibompa. Filmen bygger på boken Jag är så arg så jag vet nästan inte vad jag gör av Gisela och Per Ekholm, som jag har sedan jag var liten. Den handlar om en tjej som är arg på mamma och pappa och sin bästa kompis och stänger in sig i sitt rum. Men på slutet blir det bra igen. Den är animerad av Johan Hagelbäck, han som har gjort tecknade filmer där han har målat med filmjölk.

Och sedan när jag skulle läsa saga för Viggo läste vi Maurice Sendaks Till vildingarnas land, som handlar om en pojke som har busat och som är på sitt rum och lugnar ner sig och fantiserar om att han åker till vildingarnas land där han blir kung, men sedan längtar han hem igen.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^