Jag ser visst ut som ett troll

23 februari 2007 18:03 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

Anton tyckte att jag överdrev om att jag ser ut som ett troll för att jag inte har klippt håret på ett halvår. Men hallå, jag har faktiskt bildbevis. Det är en väldigt fin teckning som Viggo har ritat, och som föreställer mig. Om ni undrar varför allt hår är på tvären åt ett håll är det för att det blåser. Och tjena vad jobbigt det är att släpa omkring på så där stora händer. Ser inte jag ut som ett troll?

mammatroll

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^