Äta kod ända till Östersund

8 mars 2006 21:04 | Allmänt | 13 kommentarer

Min kollega Lydia jobbar med en klickbar Sverige-karta till iogt.se. Det funkar inte riktigt som det ska, och häromdagen sa hon att EPIserver, programmet som vi använder för våra hemsidor, åt kod, och hade ätit sig ända till Östersund. Knasigt.

Jag kommer att tänka på en låt på en gammal barnskiva från min barndom om ett gammalt troll som räckte över hela Sverige. Har jag drömt det, eller är det nån som vet vilken låt jag tänker på?

Trött, trött, trött

8 mars 2006 20:55 | Allmänt | Kommentering avstängd

I natt vid halvfyra-tiden vaknade Klara och tyckte att det var kul att vara vaken. Det tyckte inte jag! Men hon somnade inte om trots att jag ammade henne, så jag gick upp och satt med henne i soffan och kollade nån film på TV. Hon somnade inte förrän vid fem, och en halvtimme senare, när jag hade hunnit sova en liten liten stund, vaknade Viggo och skrek på mig. Han ville ha välling, och jag fixade det och låg i hans säng tills han somnat. Då vaknade Klara och skrek, och jag sprang tillbaka till sovrummet. Klockan var tio i sex, och jag ammade henne så hon somnade om. Klockan sex ringde väckarklockan, och det var dags att gå upp. Och så har jag jobbat hela dagen, och ingen sittplats fick jag på tåget hem. Ganska trött.

Kulturforum inställt

8 mars 2006 12:55 | Allmänt | Kommentering avstängd

Brukar ju inte blogga på jobbet, men jag blev just uppringd och fick veta att Johanna Nilsson, som skulle föreläsa på Kafé Mumrik ikväll, är sjuk. Det är inställt alltså, så gå inte dit!

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^