Jakten på den perfekta Esther Williams-baddräkten

27 februari 2011 14:06 | Allmänt, Bilder | 5 kommentarer

Ja, men jag vill ju se ut som Esther Williams när jag simmar. Inte ha en tråkig träningsbaddräkt. Varför ska man ha det? Jag vill vara tjusig och glamourös. Men vad svårt det är att hitta en snygg filmstjärnebaddräkt. Bikinis finns det rätt många snygga och bra med bygel. Jag har en svart från Panos som jag är nöjd med. Men baddräkterna, de är antingen trista träningsmodeller som klämmer in brösten, eller så känns de tantiga. Inte ens Panos har någon som jag tycker duger. Den här prickiga ser visserligen snygg ut i modellen, men storprickigt känns barnsligt. Jag vill ha en svart. Men nu ni! Titta vilken drömbaddräkt! Den ska jag ha!

5 kommentarer

 1. Varför inte köpa den äkta varan? Har själv köpt två st. från Esther Williams, de är helt underbara! Det är hennes son som sköter sidan.
  http://www.esther-williams.com/swimwear.htm

  Comment by Dagmar — 2011-02-27 16:16 #

 2. Tack för tipset! Har kollat in dem, men tycker inte någon känns lika rätt som den här.

  Comment by Kerstin — 2011-02-27 21:12 #

 3. Sweet Jesus, vilken vacker baddräkt. Klart du ska ha den!

  Comment by Eli — 2011-02-28 11:09 #

 4. […] där perfekta filmstjärnebaddräkten som jag hittade i en amerikansk webbutik är bara slutsåld hela tiden, och nu orkar jag inte […]

  Pingback by Kerstin Kokk » Dagens retrobaddräkt — 2011-05-26 7:03 #

 5. […] Det blir ju bara fulare. Helst vill jag ha den helsvart också. För något år sedan hittade jag en superglamourös svart baddräkt på en amerikansk sajt, men dels fanns den inte i lager och dels skulle det bli vansinnigt dyrt att beställa från USA […]

  Pingback by Kerstin Kokk » Man vill ju se ut som Esther Williams — 2012-05-11 18:50 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^