Dagens retrobaddräkt

26 maj 2011 7:02 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

Den där perfekta filmstjärnebaddräkten som jag hittade i en amerikansk webbutik är bara slutsåld hela tiden, och nu orkar jag inte vänta. Jag har letat massor efter en helsvart med riktiga kupor, men som inte har en massa fåniga tantiga draperingar, men inte hittat någon bra. Till slut slog jag till på den här prickiga med perfekt passform från Panos Emporio. Den var inte så storprickig som jag först tyckte när jag såg den på bild. Nu känner jag mig riktigt retrosnygg och glamourös! Men om den där drömbaddräkten kommer in i butiken igen måste jag köpa den också.

1 kommentar

  1. Mycket vacker och med kvalitet!

    Comment by Birgitta Dahl — 2011-05-26 13:17 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^