Man vill ju se ut som Esther Williams

11 maj 2012 18:50 | Allmänt, Bilder | 4 kommentarer

Ni som har följt min blogg länge känner kanske till min jakt på den perfekta baddräkten. Den ska vara vara glamourös som baddräkterna i Esther Williams-filmerna. Den ska ha ha ordentliga kupor som lyfter bysten och inte trycker in. Allra helst med bygel. Tyvärr är sådana baddräkter ofta tantiga. Tantiga mönster och fula draperingar som ska ”trolla bort” en ofördelaktig figur. Jag avskyr sånt. Det blir ju bara fulare. Helst vill jag ha den helsvart också. För något år sedan hittade jag en superglamourös svart baddräkt på en amerikansk sajt, men dels fanns den inte i lager och dels skulle det bli vansinnigt dyrt att beställa från USA och jobbigt om den inte passade. Sedan hittade jag den här mörkblå med vita prickar från Panos som jag köpte och har varit mycket nöjd med. Jag fick tips om att Esther Williams faktiskt har ett eget baddräktsmärke, men då när jag kollade tyckte jag att alla som fanns då hade fula, skrikiga och tantiga mönster. Det fanns inte alls några svarta eller andra enfärgade. Men idag tipsade Karolines vintage om Esther Williams baddräkter, och nu finns det faktiskt massor av snygga enfärgade. I svart också! Den vill jag ha. Här på en brittisk sajt kan man se alla Esther Williams baddräkter och bikinis med bra bilder. Jag har även hittat att Sivletto i Stockholm säljer dem, men de har inte så bra bilder. Sedan skulle jag gärna vilja simma konstsim så där tjusigt som Esther Williams också!

4 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

 1. Jätte-jättefina! Så synd att alla var av halterneck-typ. Jag klarar inte av minsta halterneck, den sortens belastning av nacken.

  Comment by Lydia — 2012-05-11 19:23 #

 2. Det är bara att slå till på en sån tjusig baddräkt!

  Comment by Gila — 2012-05-11 19:45 #

 3. Om du bara hittar baddräkten så ger sig nog konstsimmet sig självt!!

  Comment by khina — 2012-05-11 22:45 #

 4. weeiweiiwei, köp en!!!
  jag kollade in dem på sivletto förra helgen men dom hade typ bara två olika. kanske får de in mer längre fram i vår <3
  kram

  Comment by karoline — 2012-05-13 23:29 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^