Jag fick så klart 50-talsporslin i avtackning

4 mars 2010 7:32 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 2 kommentarer

Om man får Mon Amie i avtackningspresent så kan man inte vara annat än nöjd! Helt rätt tänkt. Anledningen att jag blev avtackad från IOGT-NTO först nu och inte i somras är att jag var tjänstledig i ett halvår under provanställningen på Forum för Frivilligt Socialt Arbete, men nu när det är klart att jag blir kvar på Forum och inte kommer tillbaka var det dags. Muggen och fatet ska jag ha på jobbet, och se vad fint det är tillsammans med rubinröda MA-tekannan. Fin blombukett och den obligatoriska IOGT-NTO-vasen fick jag också.

2 kommentarer

  1. Vilken underbar avtackningspresent att få. Jag hade själv tänkt köpa nyutgåvan av mon amie, men ”förskräcktes” av att koppen saknar öra. Blir det inte väldigt varmt att hålla i koppen när den är fylld med varm dryck? Hur som helst är den fantastisk i sin blå dekor.

    Hälsningar
    Margit

    Comment by Margit Li — 2010-03-04 20:11 #

  2. Jo, det går inte att dricka te eller kaffe utan en rejäl skvätt kall mjölk i. Det blir så hett att man inte kan hålla muggen. Men jag dricker mitt te med mjölk, så det går fint!

    Comment by Kerstin — 2010-03-04 20:32 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^