Äntligen renovering på gång!

8 januari 2010 18:36 | Allmänt, Formgivning och arkitektur, Huset | 3 kommentarer

Det där originalköket från 1960 står fortfarande i garaget och väntar på att få flytta in, och badrummet är i sämre och sämre skick. Jag har inga problem att planera, beräkna, leta på nätet och åka och kolla på tillbehör inför renovering, men detta med att jaga hantverkare. Jag tycker det är så jobbigt. Jag har varit på gång många gånger både med dräneringsfirmor för trädgården och byggfirmor för inomhusarbetet, men så när det har varit nån hantverkare som har varit här och kollat och inte haft tid att göra offert har jag tappat sugen. Så blev jag tipsad om bello.se och lade upp jobben på trettondagen, och genast trillade det in flera som ville göra jobben! I eftermiddags har en firma varit här och kollat på kök och badrum, imorgon kommer en annan och på tisdag kväll kommer en grävfirma och kollar. Jag tänkte ta in tre offerter för vardera inomhus- och utomhusjobbet. Vad skönt det ska bli att få det gjort!

3 kommentarer

  1. Vad roligt. Lycka till!

    Comment by Susanna — 2010-01-08 20:22 #

  2. Hur gör man med referenser när man jagar hantverkare? Det skulle jag vara ungefär lika nervös för som själva kostnaden.

    Comment by Hull — 2010-01-08 22:49 #

  3. Ofta kan de ju ge referenser, och de som var här igår hade renoverat badrummet hos våra grannar förra året, så då är det ju inte så svårt att kolla upp. Jag gör bedömningar mycket efter hur noggranna de är i offerterna och att det känns som att man får bra kommunikation och förstår varann. Jag har ju rätt mycket erfarenhet av sånt här eftersom jag jobbat mycket med fastighetsfrågor inom IOGT-NTO, både från stora renoveringar på Drabanten och Solgläntan.

    Comment by Kerstin — 2010-01-09 11:11 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^